Tilbyr utdannelser / tjenester over hele landet
Ring oss på +47 900 85 313 Ring oss på +47 900 85 313
Vi holder til i Drammen

Om UCan Coaching & NLP Academy

 Forandring skjer – men fremgang skapes!

UCan har kunnskap om mennesker i "bevegelse" - i ordets bredeste betydning - men spesielt tenker vi på mennesker i personlig utvikling - i "bevegelse" fra et punkt i livet til et annet.

"UCan" - vår identitet - har assosiasjoner til "You Can".

Vi jobber med mennesker ut fra en oppfatning av at

  • vi alle innehar det som skal til, men
  • vi må selv tro på at vi har det,
  • vi må finne det i oss, og
  • vi må frigjøre og bruke det i handling.

Kall det gjerne for "Unleash the power within".

UCan's virksomhet er tuftet på NLP. Filosofien bak NLP er at vi alle har ressursene som skal til for å lykkes. Vi skal bare eliminere de mentale barrierer vi har skapt for oss selv – det vi i NLP kaller "begrensende tro".

Personlig utvikling og Organisasjonsutvikling

UCan tilbyr NLP-basert utdanning, coaching og rådgivning til både privatpersoner og bedrifter som ønsker å benytte seg av NLP - den mest effektive metoden til utvikling av mennesker på vei mot noe mer og større – uansett om dette er et personlig initiativ hos enkeltpersoner eller om det skjer i regi av bedrifter og organisasjoner. Våre tilbud er tilpasset anvendelsessituasjonen innen de to markedssegmentene.

Team UCan

UCan Coaching og NLP Academy består av mennesker med unike ferdigheter i effektivt å bidra som katalysatorer i personlig utvikling eller organisasjonsutvikling. Team UCan består av et kompletterende team av mennesker med ulik bakgrunn med én fellesnevner, nemlig en lidenskap om å bidra til resultater hos mennesker i "bevegelse" ved hjelp av NLP.

NLP og sertifisering

NLP's co-creator John Grinder utviklet NLP-metodikken sammen med Richard Bandler i 70-årene. Siden har den utviklet seg i ulike retninger - mer eller mindre i samsvar med gründernes opprinnelige intensjon.

John Grinder, er glødende opptatt av å sikre at hans opprinnelige intensjoner, fra den gang han og Richard Bandler skapte NLP tilbake i 70-årene, føres videre som grunnlag for fremtidige NLP-generasjoner. Derfor står han bak både utviklingen av New Code NLP og etableringen av ITA (International Trainers Academy of NLP) for nettopp å bidra til å sikre den opprinnelige intensjonen bak NLP, samt ikke minst å løfte standarden på den NLP-treningen som er tilgjengelig i markedet.

UCan Coaching & NLP Academy har gjort et veivalg med hensyn til NLP-retning. Vi har lagt oss på en linje som i størst mulig omfang bygger på den seneste tenkningen omkring ITA og New Code NLP. Dette er det nærmeste man kommer John Grinders opprinnelige intensjon med NLP. UCan er et ITA Certifying Member.

Mer informasjon

Personlig

Eli TT 317x401Ønsker du mer informasjon om UCan's tilbud innen personlig utvikling er du velkommen til å ta kontakt til Eli Haals.

Ta kontakt til Eli for mer informasjon på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 900 85 313.

Du er også velkommen til å kontakte andre i Team UCan.

Bedrift

Ønsker du mer informasjon om UCan's tilbud til bedrifter og organisasoner er du velkommen til å ta kontakt til Claus Haals

Ta kontakt til Claus på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 480 69 000

Du er også velkommen til å kontakte andre i Team UCan.