Tilbyr utdannelser / tjenester over hele landet
Ring oss på +47 900 85 313 Ring oss på +47 900 85 313
Vi holder til i Drammen

Kursoversikt - Personlige kurs

 Nedenfor finner du UCan's utdannelsestilbud for enkeltpersoner.

For hvert kurs vil du under "Les mer" finne detaljer i forhold til kursets evt. opptakskrav, oppbygging, pris, læringsmål, innhold, læringsprosess og sertifisering.

Har du spørsmål i forbindelse med kurset er du velkommen til å ta kontakt til den kursansvarlige i kursbeskrivelsen.

New Code NLP Practitioner

Målgruppe

 Dette kurset henvender seg til de som ønsker å tilegne seg New Code NLP kunnskap med international sertifisering.  Denne påbyggingen gir deg en ITA-sertifisering i New Code NLP. New Code teknikkene er så effektive/virkningsfulle at dekrever et høyt nivå av NLP-ferdigheter og konsekvensforståelse for å kunne praktiseres korrekt og trygt. Derfor krevet det sertifisering i minimum NLP Practititioner (Classic Code).

NLP Premium Practitioner

Basert på New Code NLP

 2 stk. internationale sertifiseringer: NLP Practitioner (classic) og New Code NLP Practitioner 

Opptakskrav: Åpent for alle

Målgruppe

Utdanningen er relevant for alle personer - uavhengig av bakgrunn, erfaring og utdanning - som ønsker selvutvikling/ endring i eget liv og/eller å hjelpe andre mennesker med deres personlige utvikling. Det være seg for eksempel ledere, selgere, foreldre, undervisere, helsepersonell, saksbehandlere, m.fl. Kort og godt alle som jobber med mennesker.

NLP Premium Master Practitioner (basert på New Code NLP)

Opptakskrav: NLP Premium Practitioner

Målgruppe

Utdanningen bygger på NLP Practitioner. Det er for de som ønsker å fordype seg i NLP faget, lære mer spesifikt om enkelte temaer og tilegne seg ny og dypere NLP kunnskap. Egner seg godt for deg som ønsker å jobbe med mennesker som NLP coach.

NYHET: Spania, NLP Master Livsstilscoach

Opptakskrav: NLP Master Practitioner og New Code NLP Practitioner

UCan NLP Master Livsstilscoach utdanning (Villajoyosa, Spania )

Målgruppe

Du som er NLP utdannet i dag og ønsker å jobbe med mennesker som har utfordringer i forhold til helse og livsstil. Det bygger på NLP Master Practitioner og New Code NLP Practitioner sertifisering. (New Code NLP Practitioner kan også tas i forkant av Livsstilscoach utdanningen i Spania.