Tilbyr utdannelser / tjenester over hele landet
Ring oss på +47 900 85 313 Ring oss på +47 900 85 313
Vi holder til i Drammen

ChangeDefined-1024x874 400x341Kurs: NLP Business Practitioner

Bli en effektiv endringskatalysator med praktiske verktøy til å bidra til varig endring. 

Målgruppe

Ønsker du selv eller bedriften din å kvalifisere deg til å bidra i forbedringsprosjekter, eller ønsker du selv profesjonell utvikling for karrierebygging?

 Claus Haals deler sin erfaring fra mer enn 25 år med krevende omstillingsprosjekter i næringslivet. Han har samlet en verktøykasse med matnyttig teknikker innen Endringsledelse, Teamledelse, Personlig effektivitet, m.m. 

UCan NLP Business Practitioner henvender seg til deg som ønsker personlig utvikling i yrkeslivet, samt å kvalifisere deg til en sentral rolle i krevende, organisatoriske endrings-/forbedringsprosesser – som enten leder (change leader) eller ressursperson/ endringskatalysator (change agent).

I tillegg til åpne kurs tilbyr vi bedriftsinterne kurs som tilpasses individuelt til de aktuelle behovene.

Bakgrunn

Skjermbilde 2014-10-27 kl. 13.37.52UCan NLP Business Practitioner bygger på NLP i praksis i din og bedriftens hverdag - relatert til nødvendigheten av kontinuerlig forbedring. Det er ingen plass til hvileskjær hvis du vil bevare din konkurransemessige fordel i forhold til kolleger - og bedriften din i forhold til sine konkurrenter.

UCan's mantra er "Forandring skjer – Forbedring skapes". UCan NLP Business Practitioner er utviklet til å håndtereden realiteten at forbedring krever endring i atferd, og at dette er som oftest forbunnet med noe ukomfortabelt. Verktøy til vellykket gjennomføring, altså varig endring i samsvar med det ønskede målet, er kjerne i denne utdanningen.

Som en UCan NLP Business Practitioner vil du bli en kvalifisert endringskatalysator – med en velutstyrt verktøykasse for å lykkes med både personlig endring og bidrag til å forbedre gjennomføringsevnen hjemme i bedriften din.

Hensikt

UCan NLP Business Practitioner handler om "å ta NLP med på jobb" - å forbedre din egen arbeidssituasjon og fremtidsmuligheter, samt å gjøre deg i stand til å kunne gjøre en forskjell i bedriftens forbedrings- og endringsinitiativer. Kurset fokuserer på de tingene du selv kan påvirke, ikke på å coache andre mennesker til forandring og bedre resultater. Dette siste omfattes av utdanningen UCan NLP Business Coach. 

Innhold og læringsmål

Innenfor rammene av 2 moduler på hhv. 4 og 3 intense kursdager, vil UCan NLP Business Practitioner gi deg mulighet for å etablere matnyttige kunnskaper og ferdighet som du kan ta i bruk i hverdagen på jobben. Hvis du allerede er sertifisert NLP Practitioner fra enten UCan eller en annen NLP-skole starter du rett på modul 2 - til redusert pris.

Business Practitioner-modulen gir deg en verktøykasse med virksningsfulle teknikker innen temaene:

Modul 1 (4 dager):

NLP Basic

Not changing is fatal

 • Grunnleggende kunnskap om klassisk NLP. Tilsvarer det første av i alt tre moduler på utdanningen "NLP Premium Practitioner".

Modul 2 (3 dager):

Endringsledelse

 • Forstå barrierer og kritiske suksessfaktorene for en vellykket endringsprosess.
 • Anvende grunnleggende grep for å bidra til en suksessfull implementering av krevende løsninger med behov for kompetanse- og atferdsendringer.
 • Forstå og bruke grunnleggende elementer av konstruktivt konfronterende dialog i utfordrende organisatoriske endringsprosesser.

Effektiv teamledelse

 • Forstå og bruke grunnleggende elementer innen etablering og ledelse av effektive, kreative team.
 • Forstå og bruke grunnleggende elementer innen effektiv facilitering (prosessledelse) av krevende grupper frem mot ønsket utfall.

Personlig effektivitet

 • Forstå og bruke grunnleggende grep for forbedret resultatorientering og handlekraft.
 • Forbedre personlig innflytelse og ferdigheter i innsalg av idéer.

Profesjonell suksessplan

 • Forstå kritiske suksessfaktorer for egen suksess. Utnytte nye mulighetene og håndtere barrierene.
 • Etablere personlige forbedringsmål og resultatorientert tiltaksplan.

Generelt

Kvalifikasjonskrav: 

Deltakelse på UCan NLP Business Practitioner forutsetter ingen forutgående NLP-kvalifikasjoner. Er du allerede NLP Practitioner fra et sertifisert NLP-utdanningssted trenger du ikke modul 1.

Varighet: 

Utdanningen skjer over 2 moduler på 4 og 3 dager (alle dager kl. 09.00 – 17.00).

Investering: 

Kr. 30.000,- ex. mva. Depositum kr. 5.000 ved påmelding og restbeløp innbetalt 14 dager før oppstart. Er du allerede en sertifisert NLP Practitioner er prisen for modul 2 kr. 15.000 ex. mva.

Tid og sted - Åpne kurs

Modul 1:

 • Drammen: 16. - 19. november 2017 (er du for sent ute til denne modulen, så snakk med oss).

Modul 2:

 • Drammen: 25.-27. januar 2018

Bedriftsinterne kurs:

Innhold, tidspunkt og lokasjon kan tilpasses individuelle behov for den enkelte bedrift.

Trener: 

Claus Haals, internasjonalt sertifisert instruktør i Organisational Change Management og NLP Business Practitioner med mer enn 25 års praktisk erfaring fra endringsledelse i krevende omstillingsprosesser.

Ytterligere informasjon

Vennligst kontakt Claus Haals for ytterligere informasjon på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 480 69 000