Tilbyr utdannelser / tjenester over hele landet
Ring oss på +47 900 85 313 Ring oss på +47 900 85 313
Vi holder til i Drammen

  • Sertifisering
  • Vårt Mantra
  • Coaching & NLP
  • Matrix
  • Team Ucan
  • Team2
  • Grinder

ATI Certifying InstituteITA – International Trainers Academy of NLP

ITA er stiftet av NLP's opphavsmann John Grinder for å sikre og foredle NLP's prinsipper og mønstre i samsvar med gründernes opprinnelige intensjon.

Eli Haals er sertifisert trener i NLP, sertifisert/trenet av John Grinder, Carmen Bostic St Clair og Michael Carroll. Eli er "Certifying Member" i ITA. UCan's kursdeltakere vil få den prestisjetunge ITA-sertifiseringen.

Grinder Bostic CarrollSiden starten på NLP i 70-årene har 100.000-vis av mennesker stiftet kjennskap med NLP-filosofi og metode – enten som praktiserende coach eller som klient. NLP har utviklet seg siden starten – både i tråd med og i strid med den opprinnelige intensjonen hos gründerne. John Grinder fant det etter hvert nødvendig å stifte ITA for å bidra til å løfte standarden på den NLP-treningen som er tilgjengelig i markedet.

ITA-sertifiseringen har til formål å tilsikre at ITA-trenere og deres elever har demonstrert det høyeste nivå av kompetanse med basis i utdanning, eksaminering og sertifisering i regi av John Grinder, Carmed Bostic St Clair og Michael Carroll personlig.

UCan Coaching & NLP Academy's undervisningsmateriell og kursenes format og omfang oppfyller ITA's kvalitetskrav. UCan er den ene av 2 norske leverandører av NLP-utdanning som har passert nåleøyet til John Grinder.

 

Våre medarbeidere

NLP Trener/Coach

Approved NLP Classic Code og New Code NLP Trainer ITA

Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Ekspert og internasjonalt sertifisert trener innen Endringsledelse - med mer en 25 års praktisk erfaring fra krevende omstillingsprosesser i inn- og utland.

Ansvarlig for UCan's virksomhet rettet mot bedriftskunder.

Fagansvarlig Kosthold og Helse

Utdanningsleder. NLP Master Coach